OTA yhteyttä

Kysy lisää anonyymisti tai varaa aika suojatulla lomakkeella

Grafiikka jossa Puhelin luuri joka soi
saatavilla 24/7
toimipiste

Ajan voit varata myös ottamalla yhteyttä suoraan toimipisteeseen

Helpoiten voit varata infokäynnin soittamalla suoraan Terveystalon ajanvarauspalveluun.

Contral Clinics on tehnyt yhteistyötä Terveystalon kanssa jo vuosia, mikä tarkoittaa että toimimme Terveystalon tiloissa ns. clinic-in-clinic -mallilla ja käytämme Terveystalon ajanvaraus-, laskutus- sekä potilastietojärjestelmiä. Tämä takaa parhaan mahdollisen tietoturvan ja anonymiteetin kaikille asiakkaillemme.

Ymmärrämme, että yksityisyyden suoja on asiakkaillemme erityisen tärkeää ja otamme sen vakavasti. Kukaan muu kuin hoitava henkilökuntamme ei pääse asiakkaidemme terveystietoihin. 

Contral Clinics
Terveystalo Keskuskatu

Keskuskatu 7
00100 HELSINKI

contral@contral.com

+358 900 30 000

Soita ja varaa aika

Contral Clinics
Terveystalo Kamppi

Jaakonkatu 3
00100 HELSINKI

contral@contral.com

+358 900 30 000

Soita ja varaa aika
Grafiikka jossa talo ja lääkepurkki, kuvaa Avohoitoa
Mahdollisuus 100% etähoitoon!
Koko hoidon voi tehdä täysin etänä, mikäli et halua tai pääse tulemaan paikan päälle. Tämä mahdollistaa hoidon myös muilta paikkakunnilta tai jopa ulkomailta käsin.
henkilökunta

Osaava hoitohenkilökuntamme auttaa sinua joka askeleella

Markus Rosberg
MARKUS ROSBERG

Päihdelääketieteen huippuosaaja, jonka intohimona on auttaa potilaita kohti uutta elämää

Markus Rosberg on erikoislääkäri, joka on hoitanut alkoholismista kärsiviä ja toipuvia potilaita lähes 30 vuotta ja työskennellyt Contral Clinicsissä jo vuodesta 2009 alkaen. Markuksen vastaanotolle ovat tervetulleita sekä alkoholi- että peliriippuvaiset yli 18-vuotiaat henkilöt. Hänen kanssaan pääset keskustelemaan Helsingissä paikan päällä tai etäyhteyksin, joko suomeksi tai englanniksi.
Kristiina Niskanen
KRISTIINA NISKANEN

Riippuvuusongelmien ammattilainen ja kokenut psykoteraupeutti sekä kouluttaja

Kristiina Niskanen on riippuvuuksien hoitoon erikoistunut psykoterapeutti, joka on toiminut Contral Clinicsillä vuodesta 2018 lähtien auttaen ihmisiä toipumaan erilaisista riippuvuusongelmista. Vastaanottotyön lisäksi hän toimii kouluttajana sekä asiantuntijana riippuvuutta koskevissa kysymyksissä. Kristiina ottaa vastaan asiakkaita Helsingissä sekä etäyhteyden kautta.
Marina Poutilainen
MARINA POUTIAINEN

Yli 30 vuoden kokemus psykologin ja terapeutin työstä

Marina Poutianen on toiminut psykologina ja terapeuttina yli 30 vuotta hoitaen erilaisia asiakasryhmiä. Vuodesta 2019 lähtien hän on ollut osa Contral Clinicsin huippuosaajien tiimiä. Marina ottaa vastaan asiakkaita Helsingissä paikan päällä sekä etäyhteyden kautta suomeksi ja venäjäksi. Marina huolehtii edistymisestäsi tarvittaessa myös hoito-ohjelman jälkeen, tarjoten tukea elämäntapamuutoksen ylläpitämiseen.
Marika Vilén
Marika Vilén

Vankka ja laaja-alainen kokemus erilaisten asiakkaiden kanssa työskentelystä

Marika Vilén on alalla lähes 30 vuotta toiminut psykologi ja hän omaa myös neuropsykologisen valmentajan ja työnohjaajan pätevyyden. Marika pyrkii työssään tarkastelemaan asiakkaan tilannetta ja tarpeita kokonaisvaltaisesti, huomioiden myös asiakkaan omia toiveita työskentelyotteessaan. Lisäksi hän on kouluttanut sote-alan ammattilaisia sekä tuottanut alan tietokirjallisuutta. Marika ottaa vastaan asiakkaita paikan päällä Helsingissä tai etänä.
Jukka keski-pukkila

Kolme vuosikymmentä Contral-menetelmän sanansaattajana Suomessa

Jukka Keski-Pukkila toimii Contral Clinicsin toimitusjohtajana ja mm. vastaa sivuston kautta tuleviin asiakkaiden tiedusteluihin. Jukka kommentoi klinikan toimintaa seuraavasti: ”Henkilökuntamme on erittäin sitoutunut juuri asiakkaittemme auttamiseen heidän toipuessaan sairaudestaan. Olen ylpeä tehokkaista menetelmistämme ja saavuttamistamme tuloksista ongelmallisen sairauden hoidossa. Tätä työtä jatkamme.”
Black arrow left
Black Arrow right